Scroll

Pressiteade

Uus Honda CR-V sai Euro NCAPi ohutuskatsetes viis tärni.

  • Uus Honda CR-V sai viimastes Euro NCAPi ohutuskatsetes maksimaalsed viis tärni. CR-V-l on ainulaadne kerekonstruktsioon, mis annab sõidukile oma klassis juhtiva jäikuse ja tugevuse, ning täiustatud aktiivohutussüsteemid.

  • Platvormi kujunduses on järgitud kontseptsiooni „kokkupõrkeohutus kõigis suundades“ ja kasutatud on Honda ainulaadset järgmise põlvkonna kerekonstruktsiooni ACE™ (Advanced Compatibility Engineering). See hõlmab ühendatud konstruktsioonielementide võrgustikku, et jaotada kokkupõrkeenergiat ühtlasemalt. Nii on võimalik esi-, külg- ja tagakokkupõrke korral vähendada sõitjateruumi edasikantavaid jõude ning suurendada ohutust. 

    Uue CR-V passiivohutussüsteeme täiendab aktiivohutus- ja juhiabisüsteemide komplekt Honda Sensing™, mis kuulub oma klassi kõige mitmekülgsemate ohutustehnoloogiakomplektide hulka. See kasutab radari ja kaamera edastatavat kombineeritud teavet ning kõrgtehnoloogilisi andureid, mis hoiatavad ja abistavad juhti potentsiaalselt ohtlikes olukordades. 

    Uus Honda CR-V liitub mudelitega Jazz, HR-V ja Civic, mis on samuti Euro NCAPi ohutuskatsetes saanud maksimaalsed viis tärni.